Κόσμος

Αυτό είναι το δημοφιλέστερο τραγούδι στο Ίντερνετ! (βίντεο)

Ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό ενός τεράστιου μουσικού συγκροτήματος αναδεικνύεται ως το δημοφιλέστερο τραγούδι στο Ίντερνετ!

Συγκεκριμένα, ο όμιλος Universal Music ανακοίνωσε ότι το σινγκλ και το μουσικό βίντεο του Bohemian Rhapsody (1975) των θρυλικών Queen ξεπέρασαν τις 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο Ίντερνετ παγκοσμίως και τα δύο μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημειώνοντας ρεκόρ.

Οι κριτικές προέβλεπαν τότε παταγώδη αποτυχία και ότι το τραγούδι δεν θα είχε πωλήσεις.

Ωστόσο με τα 6′ της διάρκειάς του, τις αλλαγές του ρυθμού, τα στοιχεία της όπερας και τους στίχους για τον Γαλιλαίο και τον Σκαραμούς, το Bohemian Rhapsody έγινε επίσημα το κομμάτι του 20ού αιώνα που παίζει περισσότερο στις μουσικές πλατφόρμες συνεχούς ροής: Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube.

Το ρεκόρ έγινε στον απόηχο της προβολής της ομώνυμης ταινίας (Bohemian Rhapsody), στην οποία ο Ράμι Μάλεκ υποδύεται τον χαρισματικό τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι.

Το εμβληματικό κομμάτι Bohemian Rhapsody ξεπέρασε έτσι το Smells Like Teen Spirit των Nirvana και το Sweet Child o’Mine των Guns N’ Roses και γίνεται, επίσης, το κλασικό ροκ τραγούδι που ακούγεται περισσότερο στα χρονικά!

https://youtu.be/fJ9rUzIMcZQ

Bohemian Rhapsody: Η ταινία

Με την ταινία, η νέα γενιά γνώρισε το τραγούδι του βρετανικού ροκ συγκροτήματος.

Πέντε εβδομάδες μετά την πρώτη προβολή της, η ταινία έγινε επίσης η μουσική σινε-βιογραφία με τις περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων όλων των εποχών, που ανήλθαν στα 600 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ο Μάλεκ κέρδισε μια υποψηφιότητα για τις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος και για τα Βραβεία Όσκαρ τον Ιανουάριο του 2019.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...