Εσωτερική Ασφάλεια

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης; - Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές της φοιτήτριας - Η ανήθικη πρόταση & ο φρικτός θάνατος

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκηρο το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. 

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Ο 19χρονος φέρεται ότι έσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο σκληρό καρύδι εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δύο νεαροί χθες έπεφταν σε αντιφάσεις και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα.

Οι δυο φερόμενοι ως δολοφόνοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Ο ένας εκ των δύο φαίνεται ότι γνώριζε την 21χρονη φοιτήτρια. Εξάλου κλείνοντας το τηλέφωνο στη φίλη της καθώς της χτύπησε το κουδούνι δεν φάνηκε να ταράζεται ενώ φως ρίχνει και το κινητό της τηλέφωνο. 

Οι δύο νεαροί 

  • Ο 19χρονος

  • Ο 21χρονος 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης

Από τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων, κατά τις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Στη συνέχεια, ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους, πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Προφορικά οι δύο άνδρες φέρονται να ομολόγησαν αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς δεν επετράπη η επικοινωνία και η παρουσία των δικηγόρων τους κατά την ώρα της εξέτασής τους, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την λήψη κυρίως μαρτυρικών καταθέσεων από άτομα τα οποία συναναστρεφόταν η 21χρονη εντός και εκτός του Πανεπιστημίου, ενώ χθες επιδόθηκε κλήση μάρτυρα και κατέθεσε στην Αθήνα στενή της φίλη με την οποία είχε επικοινωνία τηλεφωνικώς λίγη ώρα πριν την εξαφάνισή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ