ΗΠΑ

Αυτά είναι τα «ρωσικά» F-16 της Αεροπορίας των ΗΠΑ (βίντεο)


Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει μια ολόκληρη μοίρα μαχητικών αεροσκαφών F-16 ντυμένη στα χρώματα της Ρωσίας. Πρόκειται για την 64η Μοίρα Aggressor, της 57ης Πτέρυγας Μάχης Εχθρικών Τακτικών.

Η 64η Μοίρα Aggressor, με έδρα την αεροπορική βάση Nellis στη Νεβάδα, διαθέτει 24 αεροσκάφη F-16 C, βαμμένα στα χρώματα και σχέδια της παραλλαγής των μαχητικών αεροσκαφών της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας με σκοπό την ρεαλιστικότερη εκπαίδευση των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ενάντια στα Ρωσικά μαχητικά.

Τα "ρωσικά" μαχητικά αεροσκάφη F-16 της 64ης Μοίρας Aggressor χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση όλων των αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Κάθε χρόνο στο πλαίσιο των ασκήσεων "Red Flag" αεροπορικές δυνάμεις από συμμαχικές χώρων των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μεταβαίνουν στην Αλάσκα και στις αεροπορικές βάσεις Nelis και Eielson, για να πολεμήσουν τα "ρωσικά" μαχητικά.

Δείτε βίντεο από την δράση των "ρωσικών" F-16:
https://www.youtube.com/embed/1i_purxNwmI
https://www.youtube.com/embed/GTlR3b-YsM8

Πηγή:onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...