Αθλητισμός

Απολαυστικό βίντεο του NBA για τον Γιάννη με τα 34 καλύτερα καρφώματά του (βίντεο)


Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει το NBA και στο πλαίσιο αυτό ετοίμασε ένα επικό βίντεο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα 34 κορυφαία καρφώματά του από τότε που πάτησε το πόδι του στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Ο «Giannis» ετοιμάζεται για το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12, 19:00) και ο «μαγικός κόσμος» μετράει αντίστροφα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με ένα τρομερό βίντεο. Βλέπετε, στην κορυφή του των καρφωμάτων βρίσκεται η περσινή «πτήση» του έλληνα σούπερ σταρ στο «Madison Square Garden»κόντρα στη Νέα Υόρκη.

Σε άλλες εποχές θα λέγαμε ετοιμάστε τα βίντεο σας και γράψτε. Απολαύστε τις… πτήσεις του έλληνα άσου:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnba%2Fvideos%2F555919618209138%2F&show_text=0&width=476

Να αναφέρουμε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα παιχνίδια του NBA έχουν ακόμα πιο γιορτινό χρώμα. Το NBA θα τιμήσει, φυσικά, και άλλους αστέρες του.

Νωρίτερα, οι Μιλγουόκι Μπακς έφτιαξαν ένα επικό βίντεο – αφιέρωμα στον καλύτερο παίκτη τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τίτλο: «Η ιστορία μόλις τώρα ξεκινά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ