Εσωτερική Ασφάλεια

Αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ: «Ο άγνωστος που τηλεφώνησε έμοιαζε…»

Για όλα όσα ειπώθηκαν στο ανώνυμο τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για το βομβιστικό χτύπημα στον ΣΚΑΙ, μίλησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ενας άγνωστος, πήρε τα ξημερώματα τηλέφωνο στο site «Ζougla.gr» και στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, προειδοποιώντας πως εκρηκτικός μηχανισμός πρόκειται να ανατιναχθεί σε 45 λεπτά.

Οπως είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ιδιοκτήτης του site στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η φωνή του ανθρώπου που προειδοποίησε για τη βόμβα είχε μια απροσδιόριστη χροιά: «Μας ειδοποίησαν τρία τέταρτα νωρίτερα. Εμείς ειδοποιήσαμε τις αρχές. Κάναμε αυτό που έπρεπε, όπως οφείλουμε. Όταν υπάρχουν τέτοιες απειλές, πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι θλιβερό να επιτίθεσαι σε ένα Μέσο Ενημέρωσης» είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τη φωνή του αγνώστου που τηλεφώνησε τόνισε χαρακτηριστικά: «Παράξενη φωνή, δηλαδή θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, δηλαδή κρυωμένος. Ήταν μια φωνή που είχε μια σχετική ασάφεια. Το πιο εντυπωσιακό είναι που μετά από λίγα λεπτά κάλεσα στο ίδιο τηλέφωνο και ήταν κλειστό. Είναι φανερό ότι ο κάτοχός του το έκαψε, το κατέστρεψε, το πέταξε, κάτι έγινε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές