Κοινωνία

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με κατάθεση του επιχειρηματία ξεκινά η πολύκροτη δίκη

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους – ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή – δεν είχε δικηγόρο, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν.

Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία, ώστε σήμερα να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Για μένα τώρα είναι όλα καλά»

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης την περασμένη Τρίτη έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με την σύζυγό του, την μητέρα και τον αδερφό του καθώς και με στενούς οικογενειακούς φίλους.

Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος ενώ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους πως «για μένα τώρα είναι όλα καλά».

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη και είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον καθώς ο 54χρονος επιχειρηματίας θα μιλήσει για όλα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Πηγή: Cretapost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ