Κοινωνία

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας: Την σκότωσαν γιατί άκουσε κάτι που δεν έπρεπε; (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, με τις αρχές να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο κατηγορούμενοι να τη σκότωσαν γιατί πιθανόν να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, υπάρχουν πληροφορίες ότι τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης συμμετείχαν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα, το οποίο είχε να κάνει με τη χρήση, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς εμπλέκονται σε αυτό. Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης πάρθηκε από κοινού και ότι από τη στιγμή που έβαλαν την άτυχη κοπέλα στο φορτηγάκι είχαν αποφασίσει να τη σκοτώσουν.Ενδέχεται σύμφωνα με το STAR, το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της να μην ήταν ερωτικό, αλλά το κορίτσι να άκουσε ή να έμαθε κάτι που σχετίζεται με τη συμμετοχή των δύο κατηγορουμένων στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την εκπομπή, δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τη χτύπησαν, την έδεσαν, την έβαλαν στο φορτηγάκι ενώ εκείνη είχε τις αισθήσεις της και παρά το γεγονός ότι τους μιλούσε δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο, αλλά την έριξαν από τα βράχια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τώρα πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες. Εκτιμάται επίσης από τους Λιμενικούς, ότι ο Ροδίτης ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές, ωστόσο, από τη στιγμή που και οι δύο τη μετέφεραν στην απόκρημνη παραλία και την πέταξαν από τα βράχια και οι δύο φέρουν ίδιο μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Δείτε το βίντεο του STAR

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...