Αθλητισμός

Αλλαγή «βόμβα» για Μανωλά! Αυξάνονται οι φήμες για μετεγγραφή (εικόνα)


Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να έχει αλλάξει ατζέντη, με τον διάσημο Μίνο Ραϊόλα να αναλαμβάνει τον Έλληνα σέντερ μπακ, αυξάνοντας τις φήμες για τη μετεγγραφή του σε κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης.

Μετά από μία αξιοθαύμαστη πορεία στη Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να απασχολήσει ξανά τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και μία αλλαγή στην εκπροσώπησή του, έχει ρίξει “βόμβα” στην Ιταλία για την αποχώρησή του.

Δημοσιογράφος της Gazzetta delo Sport έγραψε στο twitter, ότι ο Έλληνας αμυντικός μετέφερε τα δικαιώματά του, στο γραφείο του γνωστού ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα και το γεγονός “μεταφράστηκε” ως προαναγγελία αποχώρησης από το Ολίμπικο, στα περισσότερα ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού είχε συνδεθεί μάλιστα πρόσφατα και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σε κάθε περίπτωση, η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αναμένεται “καυτή” για τον διεθνή στόπερ.

Η ανάρτηση για Μανωλά και Ραϊόλα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...