Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Τρανσέξουαλ μεταξύ των παράνομων μεταναστών - Αδύνατη η ταυτοποίηση

Όλοι λοιπόν μπορούν να συμβούν ιδιαίτερα στην εποχή στην οποία ζούμε που η κοινωνία έχει ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Οι αστυνομικοί αδυνατούν να ταυτοποιήσουν τρανσέξουαλ παράτυπο μετανάστη.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξανδρούπολη, ύστερα από τον εντοπισμό 34 παράτυπων μεταναστών στο Θρακικό Πέλαγος.

Η ομάδα μεταναστών, στην οποία περιλαμβάνονται γυναίκες και μικρά παιδιά, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/12 σε φουσκωτό το οποίο δεν είχε κυβερνήτη.

Ανάμεσα στους μετανάστες όμως, βρίσκεται κι ένας τρανσέξουαλ άνδρας από το Ιράκ, ο οποίος προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές ως προς την δήλωση του ως άνδρας ή ως γυναίκα.

Ο Ιρακινός δεν φέρει μαζί του ταυτότητα η έγγραφα ταυτοποίησης, γεγονός που δυσχεραίνει ο έργο των αρχών.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία οι μετανάστες θα μεταφερθούν από το Λιμάνι στο ΚΥΤ Ορεστιάδας μέσα στη ημέρα, και αφότου λύσουν το "γρίφο" της ταυτοποίησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...