Εσωτερική Ασφάλεια

Έγκλημα στη Ρόδο: Για βιασμό και ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι συλληφθέντες - Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ελένης


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το άψυχο σώμα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Οι εικόνες, που δημοσιεύτηκαν από το rodos-press, δείχνουν τον κόλπο «Φώκια» των Πεύκων που βρέθηκε η σορός της 21χρονης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ίδιο σημείο πέταξαν, επίσης, ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

Ο Ant1 μετέδωσε ότι ο άνθρωπος που βρήκε τη σορό, είναι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

Σε βίντεο φαίνονται πλάνα λίγο πριν τη δολοφονία της νεαρής Ελένης. Τα πλάνα εξασφάλισε το «OPEN» και είναι λίγο πριν συμβούν όλα όταν η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό το όχημα την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fiefimerida%2Fvideos%2F2574037379281019%2F&show_text=0&width=560

Ποινικές διώξεις και για βιασμό, εκτός από ανθρωποκτονία

Την ίδια ώρα, ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία αλλά και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος, εναντίον των δύο κατηγορούμενων δραστών για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Οι δύο νεαροί, αναμένεται να οδηγηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια για να απολογηθούν και αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια

. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, από το Διδυμότειχο, χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά.

Οι ποινικές διώξεις αφορούν ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό. Η δίωξη για βιασμό βασίζεται στα όσα «έδειξε» η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη. Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος φέρεται ότι «έσπασε» κατά τη διάρκεια της νύχτας και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο «σκληρό καρύδι» εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, Άκης Δημητριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως εκείνος που είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ήταν ο 19χρονος Αλβανός.

Το τελευταίο αντίο λένε σε λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι στο Διδυμότειχο στην Ελένη Τοπαλούδη η οποία βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μια εβδομάδα στο νησί των ιπποτών που σπούδαζε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ