Κοινωνία

Υπόθεση Τοπαλούδη: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Βγήκαν οι πολυπόθητες τοξικολογικές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Τι δείχνουν;

Η Ελένη Τοπαλούδη ήταν στην τελική ευθεία για να πάρει το πτυχίο της. Τη βαθμολογία της φοιτήτριας παρέλαβε ο τραγικός πατέρας...

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Η οικογένεια του Αλβανού κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι.

Ο πατέρας της Ελένης πήρε σήμερα τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της…

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές. «Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας» έγραψαν. Οι περισσότεροι φίλοι της θα επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις γιορτές. Εκείνη όχι.

Άρση απορρήτου ζήτησε ο Κούγιας

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας στην Ανακρίτρια Ρόδου. Ο ποινικολόγος μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

«Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ο ποινικολόγος, μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί.

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κ.Ανακρίτρια να βρει την αλήθεια και τελικώς το δικαστήριο να αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο αυτό που του αξίζει» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR για την Ελένη Τοπαλούδη

https://www.youtube.com/watch?v=SMRgsK8kpVY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...