Τι αποδεικνύουν τα στίγματα των κινητών – «Λάδι» προσπαθεί να τη βγάλει ο ηθοποιός

Δημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2018, 3:23 μμ

Μετά τις απαράδεκτες και απενενοημένες τους πράξεις ο ηθοποιός προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Χρησιμοποιεί τα στίγματα των κινητών για να δώσει τη δική του εκδοχή.


Καταρρέουν οι κατηγορίες του ταξιτζή, υποστήριξε ο ηθοποιός που κατηγορείται για το βιασμό του ταξιτζή, μέσα από τη φυλακή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ εξέφρασε την απορία πώς δημοσιοποιούνται τα δικά του στοιχεία, που τον κατηγορούν για βιασμό και όχι αυτά των δύο νεαρών που φέρονται να βίασαν και να δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

«Εχω κάνει αίτηση αποφυλάκισης, εκεί είναι το θέμα από νομικής άποψης. Κατά τα άλλα, δεν είναι ωραία η κατάσταση, ούτε για μένα ούτε για την οικογένειά μου. Στην ουσία η κατηγορία μου βασίζεται σε δύο σκέλη: Ότι του έριξα κάτι στον καφέ του κι ότι ασέλγησα στο μισάωρο που ήταν αναίσθητος. Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή… Το στοιχείο που έχει βγει από την ίδια την εταιρία, που εργαζόταν, δεν εργάζεται πλέον εκεί και ουσιαστικά το επαληθεύει είναι το εξής:

Όπως είπα και στην ανακρίτρια, ξεκινήσαμε για μία ηλίθια βόλτα και στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο τον έχασα από τα μάτια μου. Για μισή ώρα, 32 λεπτά δεν ήμασταν μαζί. Προκύπτει από το στίγμα των κινητών. Καταρρέει ο ισχυρισμός του σε μεγάλο βαθμό. Ειμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες.


Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμιση;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βίασαν την φοιτήτρια και δεν έχουμε δει πουθενά ποιοι είναι! Δεν λέω επειδή δημοσιοποίησαν εμένα, αλλά ποιο είναι το κριτήριο; Γιατί εγώ κι όχι αυτοί; Μέσα στη φυλακή γελάνε από σωφρονιστικούς, μέχρι αστυνομικούς και συγκρατούμενούς μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά γενικά πάει αργά… Ακόμα κι αν εγκριθεί το αίτημά μου για αποφυλάκιση, έχουμε άργητα. Δεν θα είμαι τα Χριστούγεννα στο σπίτι μου…».