Πολιτική

Τα «γυρίζουν» οι ΑΝΕΛ για Κουίκ - Δεν υπάρχουν πειθαρχικά μέτρα, δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις (βίντεο)

Τα... γυρίζει τώρα ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, αναφορικά με την τύχη του Τέρενς Κουίκ. Και μπορεί χθες, μιλώντας στο Kontra Channel, να δήλωνε ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών «έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος», ωστόσο σήμερα έχει πάρει... σβάρνα τα κανάλια, και λέει άλλα.

«Με τον Τέρενς κινηθήκαμε όλοι μαζί από το 2012. Περιέγραψα γεγονότα, δεν προανήγγειλα, ούτε ανήγγειλα πειθαρχικά μέτρα που έχουν ληφθεί. Στον δικό μας πολιτικό φορέα δεν έχουμε την κουλτούρα των πειθαρχικών μέτρων» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, κάνοντας... στροφή 180 μοιρών.

https://youtu.be/0iCGRMZ1rxA

«Ήταν μία περιγραφή» συνέχισε, «την ώρα που σε όλη την Ελλάδα οι ΑΝΕΛ, στελέχη και ψηφοφόροι μας, συνεχίζουμε να αποτελούμε ένα αδιάσπαστο μέτωπο που μέχρι τώρα στήριξε μία κυβέρνηση που παρήγαγε ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο, αλλά και τώρα, μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις, χρειάζεται ο καθένας να πάρει τη θέση του, σε ποια πλευρά της ιστορίας θέλει να τοποθετηθεί. Έτσι, λοιπόν, επισήμανα ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει κανείς ότι δηλώσεις, στάσεις, συμπεριφορές απομακρύνουν κάποιους. Θα πρέπει να αποφασίσουμε από ποια πλευρά θα σταθούμε, αυτό εξέπεμψα σε μήνυμα».

Παράλληλα, τόνισε ότι «αυτό αφορά τον καθένα από εμάς που αποτελούμε μία μονάδα στο μεγάλο σύνολο των ΑΝΕΛ. Θα ήθελα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας έναντι των ανθρώπων που μας πίστεψαν, έναντι των ανθρώπων που αναλάβαμε τη δέσμευση, έναντι της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε και τώρα και για το ζήτημα να μην δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».

Αλλά και νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Τοσουνίδης είχε προλάβει να... θολώσει και πάλι τα νερά για το μέλλον του Τέρενς Κουίκ στους ΑΝΕΛ. Είπε μεν ότι υπάρχει αποκλίνουσα πορεία του υφυπουργού Εξωτερικών από τις θέσεις του κόμματος, αλλά συμπλήρωσε: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα και γι' αυτό θα πρέπει να περιμένουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...