Ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ – Κανείς δεν ξέρει… – Το επικρατέστερο όνομα

Δημοσίευση: 1 Δεκεμβρίου 2018, 10:12 πμ

O Σύριζα αναζητά παντού τον επόμενο του υποψήφιο για Δήμαρχο Αθηνών. Τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες εξατμίζονται.


Μυστήριο παραμένει αν θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο το όνομα του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έγινε γνωστό εάν ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης “Αθήνα Ανοιχτή Πόλη”.

Να θυμίσουμε πάντως ότι σε αυτήν την διαδικασία, έχουν πέσει μια σειρά από ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων όπως για παράδειγμα της Ελθήνας Αγγελοπούλου η οποία προέρχεται από τη δημοτική παράταξη “Αθήνα Ανοιχτή Πόλη” την οποία όπως είναι γνωστό δημιούργησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας όταν κατέβηκε για να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου.

Έχουν επίσης ακουστεί ονόματα όπως αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και του Νάσου Ηλιόπουλου που φαίνεται να παραμένει από τις πλέον ισχυρές υποψηφιότητες στην πορεία για την επιλογή του υποψηφίου.

Να θυμίσουμε ακόμα ότι έχουν ακουστεί τα ονόματα της Κατερίνας Παναγοπούλου και της Γιάννας Αγγελοπούλου τα οποία διαψεύστηκαν αμέσως.


Οι πληροφορίες για τις δύο κυρίες είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι οι φήμες έλεγαν ότι το πρόσωπο το οποίο θα βρεθεί απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια γυναίκα.