Πάνος Σόμπολος: Παλαιοί τρομοκράτες καθοδηγούν μια «νέα γενιά» για επιθέσεις με βόμβες (βίντεο)

Δημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2018, 9:36 μμ

O πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την επίθεση στον ΣΚΑΪ και τη μορφή της τρομοκρατίας στην Ελλάδα με τα «χτυπήματα» που έχουν στόχο τα ΜΜΕ.


Έχουμε να κάνουμε με ένα χτύπημα που θα πρέπει να ανησυχεί και την Πολιτεία, την κυβέρνηση, πουθενά αυτού τους είδους η τρομοκρατία δεν υπάρχει,. Έχει εκλείψει το 45άρι, η ρουκέτα, η βόμβα. Μόνο στην Ελλάδα εξακολουθεί αν υπάρχει αυτού αυτου είδους η τρομοκρατία, τον ΕΛΑ, τη 17Ν…

Να επισημάνω ότι και αυτή η τρομοκρατική οργάνωση, όποια είναι, που θα πάρει την ευθύνη με προκήρυξη, θα εξαρθρωθεί , θα συλληφθούν τα μέλη τους, αλλά η τρομοκρατία δεν θα εκλείψει ποτέ» πρόσθεσε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Όπως υπογράμμισε: «κατά την εκτίμησή μου παλαιοί τρομοκράτες καθοδηγούν νέα γενιά για επιθέσεις με βόμβες, δεν μπορεί μία νέα γενιά τρομοκρατών να έχει τόσες γνώσεις γύρω από την κατασκευή μιας βόμβας τελειοτάτου τύπου, όπως είπαν προηγουμένως στο ρεπορτάζ για την επίθεση στον ΣΚΑΪ. Είναι μια τέλεια βόμβα που θέλει γνώσεις και ψυχραιμία και να τη φτιάξεις και να την τοποθετήσεις και να κάνεις τον ντόρο που κάνει».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: