Κυβέρνηση

Νέο ξέσπασμα Πολάκη! «Πούλη σκάσε, άιντε τσογλάνι, πες τι έχεις κλέψει μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου…» (εικόνες)


Με ένα αδιανόητο- για υπουργό- ξέσπασμά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη, χαρακτηρίζοντάς τον τσογλάνι και άλλα… κοσμητικά επίθετα!

«Πούλη, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια», αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του στο facebook o Παύλος Πολάκης και συνεχίζει: «Πες και γι’ αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια».

Και καταλήγει: «Άιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)». Το ξέσπασμα του κ. Πολάκη σχολίασε "καυστικά", επίσης μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσω twitter, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας:

"Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει! Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός! Σε έναν πολίτη, ό,τι και να είναι αυτός, επιτρέπεται να μιλάει έτσι; Και τί εννοεί; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια; Έλα Χριστέ και Παναγία!".
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1070341124739526657?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ