Εκκλησία της Ελλάδος

Μητροπολίτης Αργολίδος: Δεν έκανε μόνος του συζήτηση ο Αρχιεπίσκοπος - Ατομική βόμβα η κρίση της οικογένειας - Ποιο αναρχικό σύνθημα επικαλέστηκε (Βίντεο)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” με τον Βασίλη Ζώη στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv έθιξε όλα τα σημαντικά ζητήματα της σημερινής εποχής και κοινωνίας.

«Πρέπει να κοιτάξουμε την Οικογένεια, διότι η κρίση σε αυτή είναι βόμβα στα θεμέλια της Κοινωνίας” ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος, κ. Νεκτάριος, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε πως “Ο Χριστός ήρθε για να φέρει την Ανατροπή και όχι μία Θρησκεία.

Φέρνει έναν άλλο τρόπο Ζωής γι’ αυτό είναι επικίνδυνος και δεν Τον αντέχουμε».

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος μας μίλησε για τα Κέντρα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την αναστάτωση που προέκυψε μετά την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Πρωθυπουργό και τα όσα ανακοινώθηκαν, μιλώντας για μια κακώς νοούμενη προοδευτικότητα λέγοντας πως είμαστε "προοδευτικοί της εποχής του χαλκού"!

Δείτε την εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” με τον Βασίλη Ζώη στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv .

https://www.youtube.com/watch?v=wRk4rP8YViU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...