Σκοπιανό

Καταπέλτης ο Κρίς Σπύρου: «Μαϊμού η Μακεδονία του Ζάεφ, θα την τσακίσουμε» - Διέλυσε την προπαγάνδα Σκοπιανών και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Η υποχωρητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης και οι ανιστόρητες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και δυστυχώς μπαίνουμε σε «αχαρτογράφητα» νερά.

Οι Σκοπιανοί διεκδικούν τα πάντα και ο Α. Τσίπρας τους δίνει απλόχερα αυτά που επιθυμούν. Πόση άλλη προδοσία θα αντέξει ο Ελληνικός λαός;

Ο προκλητικός ο Ζάεφ, την ώρα που περνάει τη συμφωνία από την Βουλή των Σκοπίων κάνει λόγο ανοικτά για «Μακεδονία» του Αιγαίου και ζητά να διδάσκεται η «Μακεδονική γλώσσα» στα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Και η αντίδραση της χώρας μας ποια είναι; Καμία απολύτως. Εδώ οι Αλβανοί έφθασαν στο σημείο να εκτελέσουν τον Κ. Κατσίφα και βγήκε ούτε ένας από την Κυβέρνηση να καταδικάσει ξεκάθαρα τα Τίρανα!

Κατά περίεργο τρόπο δεν μας λένε απολύτως τίποτα για την πορεία της εξέλιξης αυτής της περίφημης επιτροπής που θα ήλεγχε τα βιβλία των Σκοπιανών για να απαλειφθούν οι αλυτρωτικές βλέψεις και η προπαγάνδα κατά της Ελλάδας. Ξέρετε γιατί; Διότι θα τα αλλάξουν όλα πλέον!

Οι Έλληνες βράζουν, οι μαθητές δείχνουν τον δρόμο και η ομογένεια κάνει ότι μπορεί για να μην πάρει σάρκα και οστά το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνισμού.

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ομογενείς είναι ο Κρίς Σπύρου, ο οποίος έκανε σήμερα δηλώσεις που ισοπεδώνουν την Ελληνική Κυβέρνηση.

Θα τσακίσουμε το «μαϊμού» κράτος του Ζόραν Ζάεφ για μια ακόμη φορά εμείς οι Ελληνοαμερικανοί, δήλωσε ξεκάθαρα ο διακεκριμένος ομογενής και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρίς Σπύρου μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά fm 90,1.

«Εμείς οι Έλληνες ομογενείς εάν και όταν ο Μάθιου Νίμιτς, φέρει πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη, για αναγνώριση της μαϊμού ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» θα την τσακίσουμε όπως κάναμε και στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει Μακεδονία εκτός ελληνικού εδάφους. Υπογράμμισε δε ότι σε όποια συμφωνία έχουν κάνει τα Σκόπια με τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρονται ως «ανεξάρτητο κράτος χωρίς όνομα». «Αυτοί κρατάνε μαϊμού κι εσείς νομίζετε ότι έχουν ελέφαντα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους κυβερνώντες της χώρας μας.

Ταυτόχρονα ο πρώην Γερουσιαστής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημοκρατικών του Νιού Χάμσαιρ υπογράμμισε ότι μιλάμε για ένα μαϊμού κράτος το οποίο ουδέποτε αναγνωρίστηκε ούτε καν ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, FYROM, παρά τα όσα είπαν στο παρελθόν ο Γκλιγκόροφ αλλά και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι «ο Ζαεφ γνωρίζει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να δώσει κρατική οντότητα σε αυτό το κράτος και εθνότητα σε αυτούς που δεν ήταν ποτέ Μακεδόνες».

Ερωτηθείς για την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας ήταν ξεκάθαρος: «Ούτε να κοιτάξει προς την Ελλάδα ο Ερντογάν δεν μπορεί γιατί το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο λέγεται Κρήτη και να για να φτάσει εκεί η Άγκυρα, θα πρέπει πρώτα να περάσει πρώτα από το Τελ Αβίβ και μετά από την Ουάσιγκτον».

Τέλος αναφέρθηκε και στις δραστηριότητες του Τζόρτζ Σόρος στα Βαλκάνια υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ένας οικονομικός γύπας παγκόσμιας εμβέλειας, ο οποίος προσπαθεί σε αδύνατες κυβερνήσεις να πουλήσει το χρήμα του για να κάνει κέρδη.»

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.youtube.com/watch?v=D4c4Gt0fH2c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...