Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη για τον Γρηγορόπουλο: Μολότοφ στο ΥΜΑΘ, πέτρες και μπογιές σε δημοσιογράφους (εικόνες, βίντεο)

Δημοσίευση: 6 Δεκεμβρίου 2018, 2:13 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 6, 2018 στις 2:34 μμ

Διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της πορείας έριξαν μολότοφ στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης επί της Αγίου Δημητρίου. Οι αστυνομικοί έστησαν οδοφράγματα. Παραμένει κλειστή η Αγίου Δημητρίου.Oι διαδλητωτές αναποδογύρισαν και έβαλαν φωτιά σε κάδους μπροτά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.


Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Seleo:

3grigoropoulos

2grigoropoulos

1grigoropoulos

2grigoropoulos foties

1grigoropoulos foties

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην πορεία συμμετέχουν, μαθητές, φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές.

Νωρίτερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πέταξαν μπογιές και πέτρες στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πορεία.

Πέταξαν μπογιές στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πορεία, φωτογραφία: thestival Πέταξαν μπογιές στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πορεία, φωτογραφία: thestival


Οπως αναφέρει το thestival αυτη την ώρα η οδός Εγνατία είναι κλειστή και η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία για την διευκόλυνση των οδηγών.

Στην πορεία συμμετέχουν, μαθητές, φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστέςΣτην πορεία συμμετέχουν, μαθητές, φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές

Κλειστή αυτη την ώρα η Εγνατία Κλειστή αυτη την ώρα η Εγνατία