Σκοπιανό

Εκπαιδευτικοί έβρισαν & ειρωνεύτηκαν μαθητές στην Ξάνθη επειδή φώναζαν η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Μπορεί οι καταλήψεις των μαθητών για την Μακεδονία να έχουν λήξει ωστόσο θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν για την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων εκπαιδευτικών οι οποίοι έβρισαν και ειρωνεύτηκαν μαθητές σχολείων της Ξάνθης για την κατάληψη.

Πρόκειται για καταγγελίες γονέων και μαθητών αποκλειστικά στην XANTHINET.

Συγκεκριμένα Διευθυντής γυμνασίου στα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης, απευθυνόμενος σε Έλληνα Πομάκο μαθητή που φώναζε "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" του είπε κατά λέξη "ναι ρε, ελληνική είναι και όχι τουρκική". Ασφαλώς και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πρόκειται για χιουμοριστική διάθεση από τη μεριά του συγκεκριμένου Διευθυντή αλλά πρέπει να του θυμίσουμε πως τα ανέκδοτα με τον ΤΟΤΟ είναι πολύ πιο πετυχημένα.

Τα παρατράγουδα όμως δεν έλειψαν και στα σχολεία της πόλης αφού σύμφωνα με καταγγελία μαθητών, καθηγήτρια σε ΓΕΛ της Ξάνθης αποκάλεσε μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη "καραγκιόζηδες και ηλίθιους" ενώ απευθυνόμενη σε συγκεκριμένο μαθητή του είπε κατά λέξη 'άντε ρε, δεν ξέρεις να γράψεις το όνομα σου και μου ξέρεις για την Μακεδονία".
Να θυμίσουμε στη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό (ο θεός να την κάνει) πως είναι δική της δουλειά να μάθει τους μαθητές να γράφουν το όνομα τους. Επίσης να της θυμίσουμε πως οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι το παράδειγμα καλής και πολιτισμένης συμπεριφοράς για τους μαθητές και τέλος να της θυμίσουμε πως έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνεί με τις καταλήψεις και την αιτία που γίνονται αυτές αλλά κανένας δεν την έδωσε το δικαίωμα να βρίζει και να προσβάλει τα παιδιά μας.

Τα στοιχεία και των δυο προαναφερόμενων εκπαιδευτικών τα γνωρίζουμε αλλά θα τα γνωστοποιήσουμε μόνο εκεί που πρέπει και μόνο εφόσον υπάρξει κάποιος σοβαρός αρμόδιος που να θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...