Κοινωνία

EKTAKTO: Ληστεία με πυροβολισμούς στο «Πλαίσιο» της Μεταμόρφωσης - Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για ληστεία με πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών επί της οδού Φαβιέρου 5, στην Μεταμόρφωση.

Οι τέσσερις ένοπλοι δράστες εισβάλλοντας με τα όπλα στα χέρια στο κατάστημα; «Πλαίσιο» στην Μεταμόρφωση. Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες ήταν τέσσερις και κρατώντας όπλα προκάλεσαν τον πανικό, ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους. Αφού αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες για να διαφύγουν προς άγνωστη  κατεύθυνση.

Κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς και στη συνέχεια ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Αμέσως στην περιοχή  έφτασε η αστυνομία και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...