Πολιτική

«30 χρόνια λάσπη και ψεύδη»: «Έξαλλος» ο Δημήτρης Τσοβόλας με το «Τσοβόλα δώστα όλα» του Τσίπρα! (βίντεο)

Την οργή του φανέρωσε o άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσοβόλας με αφορμή το σύνθημα «Τσοβόλα δώστα όλα», που ανέφερε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη στη Βουλή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Δημήτρης Τσοβόλας υποστήριξε πως «επί 30 χρόνια λένε ψεύδη, δεν παρουσίασαν κανέναν στοιχείο που να μπορούν να στηρίξουν αυτή τη λάσπη.

Ας βρουν μια υπουργική απόφαση προεκλογικά που υπέγραψα εγώ για οποιαδήποτε παροχή έστω και μιας δραχμής». Σημειώνεται, πως ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε: «Μια μας λέτε «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» αλλά στο τέλος τα ψηφίζετε αυτά τα μέτρα.

https://youtu.be/RoXmd435I5o

Ο κ. Τσοβόλας θα πρέπει να είναι ευτυχισμένος αυτές τις μέρες διότι χαίρει γενικής αποδοχής». Όσον αφορά για το πότε βγήκε το «σύνθημα», ήταν Απρίλης 1989, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έδινε μάχη για να παραμείνει στην κυβέρνηση. Τότε είχε πει την περίφημη ατάκα που έμεινε στην ιστορία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ