Οικονομία

14 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς η Δικαιοσύνη στοχοποιεί Σημίτη για παράνομες οικονομικές συναλλαγές - Άνοιγμα λογαριασμών για πέντε άτομα

Τους πήρε λίγα παραπάνω χρόνια αλλά τελικά το πήραν απόφαση και η δικαιοσύνη θα αναζητήσει τις ρεμούλες και τις μίζες που χαίρεται εδώ και χρόνια ο Σημίτης και η παρέα του.

Στο άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου και δυο πρώην υπουργών των κυβερνήσεων του, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Βαγγέλη Μαλέσιου, προχωρά η Δικαιοσύνη.

Αυτό αναφέρει έγγραφο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από την σύζυγο του κ. Μαλέσιου Διαμαντούλα και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα το έγγραφο απευθύνεται στις τέσσερις συστημικές τράπεζες και στην Attica Bank και ζητείται να αποσταλούν όλα τα στοιχεία των λογαριασμών από το 2000 έως σήμερα. Το άνοιγμα των λογαριασμών συνδέεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, με την υπόθεση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, C4I.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές