Κόσμος

11χρονος όργωσε τους δρόμους με το οικογενειακό αυτοκίνητο επειδή του πήραν το playstation! (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 11χρονου έκανε το λάθος να του πάρει το Playstation για να τον τιμωρήσει! Εκείνος με τη σειρά του, για να την εκδικηθεί έκλεψε το οικογενειακό Dodge Durango και πήρε τους δρόμους.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή 4/11, στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νεαρός αφού υπέπεσε σε σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ και έφτασε να κινείται στους δρόμους της πόλης με ταχύτητες που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσαν τα 110 km/h, έγινε αντιληπτός από την αστυνομία που άρχισε να το καταδιώκει.

Η καταδίωξη κράτησε πάνω από μισή ώρα με τον μικρό να πέφτει τελικά πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγάκι. Ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τους -ευτυχώς- μικροτραυματισμούς που είχε μετά την σύγκρουση.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης δεν ήταν μόνο το γεγονός. Όπως μετέδωσε το τοπικό κανάλι «News 5», αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο νεαρός έπαιρνε το αυτοκίνητο των γονιών του. Στις 26 Οκτωβρίου του 2017 μάλιστα είχε βρεθεί και πάλι πρωταγωνιστής σε καταδίωξη, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει μετά από κυνηγητό μιας ώρας.

https://youtu.be/nC9OQ10M4QA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...