Εσωτερική Ασφάλεια

Χώρα σε διάλυση: Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό πολίτες που προκάλεσαν τροχαίο στην Ορεστιάδα

Σε… επιδημία φαίνεται πως εξελίσσεται το φαινόμενο των επιθέσεων σε αστυνομικούς, καθώς ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Ορεστιάδα, όπου πολίτες που νωρίτερα προκάλεσαν τροχαίο στο κέντρο της Ορεστιάδας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό που έφτασε εκεί με περιπολικό για να επιληφθεί της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα τέσσερα άτομα ελληνικής καταγωγής που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και φαίνεται ότι δεν βρισκόταν σε… νηφάλια κατάσταση, λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές και όταν έφτασε στον τόπο του συμβάντος περιπολικό της τροχαίας για να καταγράψει το περιστατικό, επιτέθηκαν σε αστυνομικό με μπουνιές και κλωτσιές και τον χτύπησαν τραυματίζοντας τον. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για ιατρικές εξετάσεις, παρακολούθηση και νοσηλεία αν απαιτηθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως  κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υπόλοιποι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε συλλήψεις των εμπλεκομένων Ελλήνων που χτύπησαν τον συνάδερφο τους και οδηγήθηκαν αυτοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...