Αθλητισμός

«Χαμός» σε top ομάδα - «Ντου» οπαδών κι όλα κόλαση - «Πέσιμο» στον πρόεδρο - Φοβερά πράγματα

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Άρη μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα από τον πάγκο της ομάδας. Οι οργανωμένοι οπαδοί «βράζουν» με τις τελευταίες εξελίξεις και ζητούν από τη διοίκηση την πρόσληψη ενός ξένου προπονητή εγνωσμένης αξίας.

Από την άλλη, η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή δεν έχει το μπάτζετ για να φέρει στην Ελλάδα κόουτς από το εξωτερικό. Ο Πάκο Ερέρα είχε πολύ χαμηλό κασέ (150.000 ευρώ) και τέτοιες περιπτώσεις δε βρίσκονται εύκολα τέτοια περίοδο.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται τελικά η «κίτρινη» διοίκηση να προκρίνει τη λύση ενός ξένου προπονητή, ο οποίος, όμως, θα έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Πάλι, όμως, οι επιλογές που μπορούν να κάνουν «γκελ» στον κόσμο είναι ελάχιστες. Κάτι που οδηγεί τον Θόδωρο Καρυπίδη, κόντρα στα «θέλω» των οπαδών», να κοιτάζει κυρίως για Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα, όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη, οι πιθανότητες απόκτησης Έλληνα προπονητή είναι στο 70-30, με το ποσοστό για την ξένη επιλογή να έχει ανέβει μετά το διαζύγιο με τον Πάκο Ερέρα λόγω αντιδράσεων των οπαδών του Άρη.

Όσον αφορά την επιλογή του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος παραμένει στο προσκήνιο, μάλλον δεν έχει σοβαρές πιθανότητες. Από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο του Αστέρα και μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, τότε δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του για τους «κίτρινους». Άλλωστε, ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας τεχνικός που κρατάει τον λόγο του και θεωρείται απίθανο να εγκαταλείψει το έργο του στην Τρίπολη για χάρη του Άρη, από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν είναι εύκολο να «σπάσει» ξαφνικά το συμβόλαιό του.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...