Εσωτερική Ασφάλεια

Χάος στην ΕΛΑΣ- Ο αρχηγός καταγγέλλει αξιωματικούς ως προβοκάτορες και σαμποτέρ

Οι αστυνομικοί βιώνουν κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας. Απόδειξη, η κλιμάκωση των ελέγχων από ... πολίτες σε αστυνομικούς. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες κι ευεπίφορες για το οποιοδήποτε άκρο που επιδιώκει σε προπαγανδιστικού χαρακτήρα διαμόρφωση ατμόσφαιρας απειλής κι αποσκοπεί σε δημιουργία πανοραμικού κλίματος προώθησης του δικού του κινούν ακίνητου ως εν δυνάμει συμβεβηκός σε μια συγκυρία χάους κι αποκλίσεων από τη στοιχειώδη λογική.

Λυπούμαστε για τη ερμηνεία της μεθερμηνείας, αλλά προσπαθήσαμε με τεχνικούς όρους λογικής να σκιαγραφήσουμε την επόμενη ημέρα. Και η ημέρα, προδιαγράφεται ως απείκασμα του βολονταρισμού (βουλησιαρχία) των (φευ) ηγετών.

Ηγέτης, δεν είναι αυτός που βλέπει ούτε συνωμότες, ούτε συνωμοσιολάγνους. Κι όμως το είδαμε κι αυτό. σε μία άνευ προηγουμένου διαρροή εσωστρέφειας και πανικού, ο κ. Ανδρικόπουλος υπαγόρευσε τα ακόλουθα εξής, και ορθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha φιλοξένησε τις μεταρσιώσεις του κ. αρχηγού.

 

Στεκόμαστε στις τελευταίες δύο λέξεις. Ή στόχευση. Αν υπάρχει αρχηγός της αστυνομίας που βλέπει στο εσωτερικό του σώματος προβοκάτορες και σαμποτέρ, ή πρέπει να τους ξηλώσει πάραυτα, ή θα πρέπει να υποβάλει την παραίτηση του ως ένδειξη αξιοσύνης, αυτεπίγνωσης και αξιοπρέπειας. Μάλλον απέτυχε και στα τρία.

bloko.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ