Κόσμος

Φυτρώνουν τρίχες στο κτήριο; - Όταν μάθεις την αλήθεια θα παρακαλούσες απλά να ήταν στοιχειωμένο (Εικόνες)

Φοβάσαι το υπερφυσικό. Πιστεύεις πως η πραγματικότητα μπορεί καμιά φορά να είναι πολύ πιο ανατριχιαστική;

Ένα δημόσιο κτίριο στην Αλάσκα προκάλεσε την περιέργεια των περιοίκων όταν ξαφνικά από τα θεμέλιά του ξεκίνησαν να βγαίνουν «τρίχες», κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως επρόκειτο απλά για κάποιο στολισμό για το Halloween.

Θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από καλοστημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως η φύση ξεπερνά πολλές φορές την τέχνη.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου στην νοτιονατολική Αλάσκα έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρυσαν μακριές τρίχες να βγαίνουν από ένα κτίριο του πάρκου.

Με μια πιο προσεκτική, ωστόσο, ματιά οι υπάλληλοι διέκριναν πως οι μακριές τρίχες δεν ήταν κάτι άλλο από πόδια.

Βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες των αραχνοφοβικών, το κτίριο είχε καταληφθεί από εκατοντάδες αραχνοειδή και συγκεκριμένα από ένα είδος με το όνομα «θεριστής».

«Μπορεί να συγκεντρώνονται μαζί για να προστατευθούν ή για να κυνηγήσουν, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει στην ημέρα», έγραψαν οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Glacier Bay στο Facebook ανήμερα του Halloween.

​Οι θεριστές, που απαντώνται και με μια σειρά διαφορετικών ονομάτων, δεν είναι στην πραγματικότητα αράχνες, αν και μοιάζουν αλλά ανήκουν στην οικογένεια των αραχνίδων.

Είναι κατά κύριο λόγο νυκτόβια έντομα, και το φθινόπωρο κατά τη διάρκεια της ημέρας συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες, για να διασκορπιστούν ξανά μόλις πέσει το βράδυ.

Δεν αποτελούν κίνδυνο για τον άνθρωπο αφού ούτε δαγκώνουν ούτε παράγουν δηλητήριο, παρά τους πολλούς αστικούς θρύλους που υποστηρίζουν ότι είναι η πιο δηλητηριώδης αράχνη στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...