Κόσμος

Φρίκη: Βοσκός δολοφόνησε πατέρα και γιο ενώ βίασε τη μάνα και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει

Γυναίκα βιάστηκε και δολοφονήθηκε αφού πρώτα είδε τον σύζυγο και τον 4χρονο γιο της να πέφτουν νεκροί από πυρά ενός βοσκού.

Το περιστατικό συνέβη στην Γεωργία και αρχικά θεωρήθηκε πως η Lora Joy Smith αυτοκτόνησε πέφτοντας από γκρεμό. Ωστόσο από την έρευνα των τοπικών Αρχών σε συνεργασία με το FBI, έχουν προκύψει στοιχεία πως στη δολοφονία εμπλέκεται ένας 19χρονος βοσκός ο οποίος σκότωσε τον σύζυγό της, Ράιν και τον γιο τους Κάλεμπ και στη συνέχεια ανάγκασε την 42χρονη να πέσει από τον γκρεμό.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Ράιαν είπε στον βοσκό να προσέχει επειδή έχει μαζί του καραμπίνα. Τότε ο βοσκός πυροβόλησε τον 43χρονο στο κεφάλι τη στιγμή που απομακρυνόταν από το σημείο. Στη συνέχεια πυροβόλησε και το 4χρονο παιδί.


Ο βοσκός

Ο βοσκός βρισκόταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας του πατέρα και του γιου, αλλά πλέον κατηγορείται και για τον βιασμό και τη δολοφονία της μητέρας. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού υποστηρίζοντας πως δεν είχε ποτέ στη ζωή του σεξουαλικές επαφές.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι Αρχές εξετάζουν τον υπολογιστή και το ιστορικό του βοσκού, ενώ έχουν διαπιστώσει πως επισκεπτόταν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου «που θεωρούνται ενδιαφέρουσες για την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Πάντως έχει βρεθεί γενετικό υλικό του βοσκού στο εσώρουχο αλλά και στον κόλπο της Lora Joy Smith. Αμέσως μετά την ταυτοποίηση του DNA, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Ο δικηγόρος που τον ανέλαβε ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως η οικογένεια δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους άνδρες. Η μητέρα του βοσκού, Μάριαμ, ισχυρίζεται ότι ο γιος της αναγκάστηκε να ομολογήσει τις δολοφονίες.

Από την πλευρά τους οι εισαγγελείς είπαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο βοσκός έδειξε στην αστυνομία που ήταν κρυμμένο το άψυχο σώμα του 4χρονου.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα βγει τον Δεκέμβριο και ο βοσκός βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ