Κόσμος

Φαινόταν μία αθώα παιδική εφαρμογή με τον Αγιο Βασίλη - Οταν ο γιος της ξέσπασε σε κλάματα, ανακάλυψε κάτι αρρωστημένο (βίντεο)


Μια τρομακτική εφαρμογή που παρουσιάζει τον Άγιο Βασίλη ως δολοφόνο να απειλεί παιδιά υπήρχε μέχρι πρότινος στο section της Amazon με τις παιδικές εφαρμογές.

Και λέμε μέχρι πρότινος γιατί απ' ότι φαίνεται οι αρμόδιοι θορυβήθηκαν και κατέβασαν από το app store της εταιρείας την εν λόγω εφαρμογή η οποία έφερε τον τίτλο «Santa call NEW 2018».

Μια μητέρα που είδε τον 3χρονο γιο της να ξεσπά σε κλάματα και να τρέχει έντρομος στην αγκαλιά της μετά την τραυματική εμπειρία που βίωσε ενεργοποιώντας την εφαρμογή που είχε κατεβάσει ο μεγαλύτερος γιος της, αναφέρθηκε στο θέμα εφιστώντας την προσοχή στους γονείς.

«Αν δείτε αυτό στο τηλέφωνό του, σας συμβουλεύω σοβαρά να το σβήσετε, γιατί δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουμε πως είναι», τονίζει η Kersty Elizabeth Taylor στο βίντεο που παρουσιάζει η NY Post.

«Δείχνει αθώο, σωστά;», προσθέτει την ώρα που ανοίγει την εφαρμογή. «Και αυτή όπως φαίνεται είναι τηλεφωνική κλήση από τον Άγιο Βασίλη», συμπληρώνει.

«Γειά σου, μπορείς να με ακούσεις;», ακούγεται να λέει ο κατά τα άλλα χαμογελαστός Άγιος Βασίλης που εμφανίζεται στην οθόνη. Όμως η συνέχεια είναι τρομακτική: «Σε πέντε βράδια θα σε ψάξω και θα σε βρω και θα σε σκοτώσω».

«Tι είδους αρρωστημένος, διεστραμμένος ανόητος θα το έκανε αυτό;», αναρωτιέται δικαιολογημένα στο τέλος του βίντεο η μητέρα.

//players.brightcove.net/4137224153001/ed38fae1-4db1-4308-8095-399a04010bc1_default/index.html?videoId=5969078742001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ