Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές ο Χάρης Ρώμας

Την απόφασή του να κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90.1 FM», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον κ Πατούλη και ο ίδιος του έκανε την πρόταση πριν από λίγο καιρό.

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώμας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση. «Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη», τόνισε.

«Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...