Κόσμος

Το NATO ευχαριστεί... τη Ρωσία

Κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ Trident Junction 2018 , η Ρωσία δημιούργησε εμπόδια στη λειτουργία του εξοπλισμού GPS των δυνάμεων του NATO μέσω ηλεκτρονικού πολέμου.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει το onalert, η Ρωσία άθελά της βοήθησε τις δυνάμεις της Συμμαχίας που εκτέλεσαν στρατιωτικά καθήκοντα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους αντιμετωπίζοντας αυτά τα απρόσμενα προβλήματα, ανέφερε η Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller ,σύμφωνα με την Ukrinform.

"Οι εκπρόσωποι του διοικητικού προσωπικού των ασκήσεων δήλωσαν ότι αναμένουν τέτοιες ενέργειες από τη Ρωσία. Πιστεύουν ότι αυτό βοήθησε να εκπαιδευτούμε καλύτερα.

Και αυτό διότι οι προσπάθειες της Ρωσίας να παρέμβει στις ασκήσεις των στρατευμάτων μας σε πραγματικό χρόνο είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και πώς να αντιδράσουμε ", σχολίασε ο Gottemoeller αναφορικά με τον ηλεκτρονικό πόλεμο των Ρώσων στο νατοϊκό εξοπλισμό GPS κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ