Κόσμος

Το παρασκήνιο πίσω από τον γάμο Μέγκαν-Χάρι -Τι έγινε όταν ο πρίγκιπας ζήτησε στον πατέρα του να συνοδεύσει τη νύφη (βίντεο)


Το παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του πρίγκιπα Κάρολου να συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία την ημέρα του γάμου, αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, τη μεγάλη ημέρα, δεν είχε δίπλα της τον πατέρα της, οπότε έπρεπε κάποιος άλλος να την συνοδεύσει στην εκκλησία. Τότε, θεωρήθηκε ότι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, το δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Οπως αναφέρει το νέο ντοκιμαντέρ «Prince, Son and Heir: Charles at 70» του BBC One, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε αμέσως «ναι».

«Του το ζήτησα και νομίζω πως το περίμενε κιόλας, αμέσως είπε, "Ναι, φυσικά, θα κάνω ό,τιδήποτε χρειάζεται η Μέγκαν κι είμαι εδώ για να σε στηρίξω. Για εκείνος ήταν μια φανταστική ευκαιρία να βγει μπροστά και να παρέχει αυτή την υποστήριξη. Είναι ο πατέρας μας οπότε εννοείται πως θα είναι εκεί για εμάς», δήλωσε ο Χάρι.

Την ημέρα του γάμου, ο φακός έπιασε τον πρίγκιπα Χάρι να λέει στον πατέρα του: «Ευχαριστώ». «Επειδή είναι ο πατέρας μου δεν σημαίνει πως απλώς συμπεριφερόμουν τύπου, "Εντάξει, αυτό ήταν, αναλαμβάνω εγώ από εδώ και πέρα"», αναφέρει.

 
https://twitter.com/NikkiMunsie/status/997877871430590466?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ