Αθλητισμός

Το Μόναχο... κιτρίνισε από τους οπαδούς της ΑΕΚ (βίντεο)

Πάνω από 5.500 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στο Μόναχο δίνοντας έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα στη βαυαρική πόλη, ενώ καταφθάνουν κι άλλοι μερικές ώρες πριν το παιχνίδι

Οι φίλοι της ΑΕΚ από χθες και μέχρι και λίγες ώρες πριν το σημερινό ματς με την Μπάγερν έχουν κάνει κατάληψη στο Μόναχο δίνοντας έντονο κίτρινο χρώμα στο κέντρο της πόλης!

https://youtu.be/L8WV1R2DQj8

Οι πλατείες, όπως η Μάριαν Πλατζ, έχουν γεμίσει από τους φίλους της ΑΕΚ, που με φωνές και τραγούδι προετοιμάζονται κάνοντας βόλτες και πίνοντας τον καφέ ή την μπύρα τους.

https://youtu.be/OKjh4dyLYnA

Υπολογίζεται ότι στο Μόναχο βρίσκονται πάνω από 5.500 φίλοι της ΑΕΚ και καταφθάνουν κι άλλοι! Δύο αεροπλάνα έρχονται σήμερα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που έρχονται με πούλμαν από το Ντίσελντορφ και με τρένο από το Λιβόρνο.
Από την Μπάγερν, αξίζει να σημειωθεί, ότι έλεγαν επίσημα πως εκτός των 4.100 εισιτηρίων που έχουν πάρει οι φίλοι της ΑΕΚ στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, άλλοι 2.000 Έλληνες είναι εκείνοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αποψινή αναμέτρηση στην Allianz Arena.

Όλο το κέντρο του Μονάχου έχει γεμίσει, λοιπόν, από τους φίλους της ΑΕΚ που «ζεσταίνονται» για την αποψινή αναμέτρηση. Κοντά στην ομάδα βρίσκεται και η Μυρτώ, η γνωστή φίλη της ΑΕΚ, η οποία μαζί με τους δικούς της απολαμβάνουν τη βόλτα στο ηλιόλουστο Μόναχο λίγες ώρες πριν κατευθυνθούν για την Allianz Arena.

munchen24611240

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...