Απόψεις

Τον κάνει «με τα κρεμμυδάκια» ο Τράγκας: Δαυίδ Κόπερφιλντ ο Τσίπρας – Μοιράζει λεφτά σε όλους

Με ένα παρατεταμένο φιλί στο κεφάλι η τραγική μάνα αποχαιρέτησε το παιδί της, ενώ δάκρυα κυλούσαν στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων που παρευρέθησαν στην κηδεία του τραγικού Κατσίφα.

Οι Αλβανικές Αρχές αφού κράτησαν επί ημέρες τη σορό και δεν την έδιναν στην οικογένειά του, χθες προέβησαν σε ένα πλήθος προκλητικών ενεργειών απέναντι σε όσους ταξίδεψαν για να παραστούν στην κηδεία και να συνοδεύσουν τον Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. έφτασαν έως εκεί ενώ πολλοί ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες στους συνοριακούς ελέγχους ή υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα με διάφορες αφορμές, όπως ότι δεν είχαν τα απαραίτητα 30 ευρώ μαζί τους!!!

Ή είχαν ένα τατουάζ στο χέρι!!!

Η επίσημη Πολιτεία κράτησε αποστάσεις από το γεγονός και μία ιδιαίτερα ψυχρή στάση απέναντι στην οικογένεια και στην δολοφονία ενός Έλληνα από την Αλβανική Αστυνομία.

Βλέπετε, κακά τα ψέματα, έχουμε έναν πρωθυπουργό που δεν σέβεται ούτε τα ιερά σύμβολα του έθνους ούτε τους Έλληνες που πέφτουν θύματα της επιθετικότητας και του μίσους των γειτόνων απέναντι στην Ελλάδα!!!

Βλέπετε έχουμε έναν πρωθυπουργό που μέσα στα πέτρινα χώρια του μνημονίου θέλει να είναι καλός με όλες τις δυνάμεις κατοχής και κακός, για την ακρίβεια μισητός από την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Δεν τον ενδιαφέρει εάν πληγώνονται οι Έλληνες για το θέμα της Μακεδονίας, δεν τον απασχολεί τι λένε οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος ή οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

Αξιοποιεί την πείνα και την ανέχεια ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, δημιουργεί μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο τάζοντας καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια στους στερημένους και βασανισμένους ιθαγενείς του προτεκτοράτου και φυσικά εκμεταλλεύεται την ανεπάρκεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το ελλιποβαρές πολιτικό ανάστημα του αρχηγού της.

Είναι θλιβερό αλλά απολύτως αληθινό ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του κου Μητσοτάκη θα είχε προκαλέσει ραγδαία φθορά στον κο Τσίπρα και θα τον είχε οδηγήσει στις κάλπες και σε ανατροπή!!!

Για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει ή για λάθη που μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί τα κάνει, ο Μητσοτάκης έχει αφήσει τον Τσίπρα να προβαίνει σε κακουργήματα, να ελέγχει πλήρως την πλειοψηφία των μεγάλων ΜΜΕ, να διαλύει τον εθνικό ιστό και να προετοιμάζει το έδαφος για να παραμείνει τουλάχιστον ισχυρός στην πολιτική σκηνή.

Οι κύριοι υπεύθυνοι για τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα είναι αφενός ο Πάνος Καμμένος και αφετέρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος λειτουργεί τη Νέα Δημοκρατία ως αναπληρωματικό παίκτη στο πάγκο του μνημονίου, που κάθεται εκεί για να ξεκουράσει τον γκολτζή του μνημονίου, τον παιχταρά, όταν κουραστεί. Και αυτό μπορεί να γίνει τον Οκτώβριο του 2019 αφού ο Τσίπρας κάτσει πέραν της ημερομηνίας που λήγει η θητεία και 20 ακόμα ημέρες όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Το είπε χθες στη συνέντευξή του στον κο Σρόιτερ.

Προσέξτε τώρα ένα άλλο σενάριο που μπορεί να υπάρξει και να δώσει στον κο Τσίπρα πνοή μεγαλύτερης ζωής!!!

Ένα σενάριο που μπορεί να πλάθεται στο νοσηρό μυαλό του Τσίπρα ή των ξένων συμβούλων του ή να προτείνεται από όλους αυτούς που δούλεψαν για το σύστημα Σόρος, αναφέρει το crashonline

Ο Τσίπρας, αυτός με στιλ Δαυίδ Κόπερφιλντ, υπόσχεται χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο.

Μοιράζει λεφτά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δημιουργεί μια μεγάλη αναταραχή ακολουθώντας το δόγμα Πολάκη με προβολή σκανδάλων ή φυλακίσεις διαφόρων επωνύμων.

Όσα αναδρομικά επιστρέφει και όσες υποσχέσεις δίνει για διορισμούς στο Δημόσιο, στερούν την δυνατότητα στον Μητσοτάκη να φτάσει σε αυτοδυναμία!!!

Γιατί εν μέσω μεγάλης ανεργίας, πείνας, ανέχειας και εξαθλίωσης των πάντων – περίπου 1 εκ. και βάλε άνεργοι – ο Τσίπρας επιχειρεί να φτιάξει μια γιγαντιαία πλατφόρμα, ντεσκαμισάδος, όπως ο εθνικοσοσιαλιστής Περόν στην Αργεντινή ή ο Ούγκο Τσάβες, και να εμφανιστεί ως ο μεγάλος πατερούλης απέναντι στο ψυχρό και για πολλούς απωθητικό και μη δημοφιλή Μητσοτάκη.

Λεπτομέρεια: Οι ντεσκαμισάδος στην Αργεντινή ήταν κυρίως οι φτωχοί αγρότες και προλετάριοι με τα σκισμένα πουκάμισα που ακολούθησαν τον στρατηγό Περόν και την Εβίτα, κατά την άνοδο και την παραμονή τους στην εξουσία.

Ο Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει τη φθορά από τρία θανάσιμα λάθη του:

ΠΡΩΤΟΝ από το Μακεδονικό. Πλήγωσε την ψυχή των Ελλήνων και θα υποστεί τις συνέπειες

ΔΕΥΤΕΡΟΝ από την θρησκευτική ουδετερότητα και την τοποθέτηση του ανθέλληνα Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας. Πλήγωσε το θρησκευτικό συναίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων και αυτό θα το πληρώσει.

ΤΡΙΤΟΝ δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του, λέει πελώρια ψέματα τα οποία έρχονται ταχύτατα σε σύγκρουση με την πραγματικότητα.

Χθες μιλώντας στο δικό του γήπεδο, δηλαδή στον ALPHA, υποσχέθηκε ένα Σινικό Τείχος από προσλήψεις σε μια χώρα που είναι σε διαρκή εποπτεία και έλεγχο των Γερμανών.

Υποσχέθηκε 16.000 προσλήψεις το 2019 και 18.500 το 2020.

Πρόκειται να ρίξει σε ατέλειωτη πείνα και εξαθλίωση εντός ολίγου τους ιερείς και όσα λέει περί επιδότησης για την μισθοδοσία των κληρικών και αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, είναι εξωφρενικά, είναι πελώρια ψέματα, γιατί προσθέτουν 200. Εκ. ευρώ δαπάνες στο ελληνικό δημόσιο και εκ τούτου πρόσθετο φορολογικό γδάρσιμο.

Γιατί πρέπει να πληρώνει και τους ιερείς από το επιδοτούμενο ειδικό ταμείο και φυσικά τις 10.000 νέες προσλήψεις που θα κάνει στη θέση τους!!!

Ήταν πραγματικά εκπληκτικός λέγοντας ότι έκανε τρία χρόνια προεργασίας με τον Ιερώνυμο για να πετύχει αυτό το θαύμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...