Κύπρος

Τι έκανε Τουρκικό αεροσκάφος πάνω από την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό της Κύπρου

Χαμηλή πτήση πάνω από την Λευκωσία και ιδιαίτερα πάνω από περιοχές όπως ο Λυκαβητός, η Ακρόπολη και η Αγλαντζιά, μέχρι και το ύψος της λεωφόρου Λεμεσού, πραγματοποίησε στις 9.10 το πρωϊ αεροπλάνο της τουρκικής Anadolu Jet (επρόκειτο για ένα Boeing 737-800) που απογειώθηκε από το παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου με προορισμό το αεροδρόμιο της Άγκυρας.

Αμέσως μετά την απογείωση του από το παράνομο αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς τα βορειοδυτικά, για να αποφύγει τις καιρικές συνθήκες με βαριά νέφωση, που επικρατούν στο βορειοδυτικό τμήμα της Κύπρου, το αεροπλάνο έκανε στροφή, πετώντας σε ύψος 5.000 – 6.000 πόδια πάνω από τις περιοχές της Λευκωσίας, για να πάρει βορειοανατολική πορεία και πετώντας πάνω από τον Πενταδάκτυλο να κατευθυνθεί προς την Τουρκία.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και ανάλογα με την εξέλιξή τους, δεν αποκλείεται το φαινόμενο πτήσεων πάνω από τμήματα της πρωτεύουσας να επαναληφθεί.

Πηγή Philenews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές