Αθλητισμός

Τα σκάει και δε σταματάει ο Ιβάν - Θα φέρει τον κόσμο τούμπα - Τι ετοιμάζει και πότε «χτυπάει»

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει όσα θα ήθελε από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αφού κανείς από τους νεοαποκτηθέντες, με εξαίρεση τον Λέο Ζαμπά, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Η εξέλιξη αυτή έχει δώσει τροφή σε έντονη φημολογία ενόψει του Ιανουαρίου, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος «ψάχνεται» για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Πάντως, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως o Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν συγκρατημένα τα πράγματα στον τομέα των μεταγραφών και σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποφασίσει από τώρα να κινηθούν για τρεις μεταγραφές.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα δεδομένα σε τέτοιες υποθέσεις είναι ευκόλως μεταβαλλόμενα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΠΑΟΚ «φορτσάρουν» κυρίως για την απόκτηση στόπερ, αφού η μεταγραφή του Χατσερίδη δεν τους έχει βγει. Δεν ψάχνουν, όμως, για παίκτη πρώτης γραμμής, αλλά για ποδοσφαιριστή που αναμένεται να αποτελέσει back-up των Βαρέλα και Κρέσπο.

Όσο για τις θέσεις των πλάγιων μπακ, η προσθήκη παίκτη δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα του ΠΑΟΚ τον χειμώνα. Πάντως, αν γίνει κίνηση, το πιθανότερο είναι να αφορά τη δεξιά πλευρά, όπου ο Μάτος τραβά μόνος το… κουπί, με τον Κίτσιου να μην υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Στα δεξιά, πάντως, μπορεί να αγωνιστεί και ο Βιεϊρίνια αν χρειαστεί.

Όσο για τα αριστερά, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι φαντάζει απίθανο να γίνει μεταγραφή, αφού σε αυτή τη θέση υπάρχουν οι Βιεϊρίνια και Τόσκα. Δεν φαίνεται να παίζει καν το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του Γιαννούλη από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, παρά τα όσα έχουν γραφτεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...