Αθλητισμός

Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ - Στον «αέρα» η μισή ομάδα - Δεν το πιστεύει ο Λουτσέσκου - Τι έγινε;

Τα ανοικτά θέματα, που είναι αρκετά, προσπαθεί να κλείσει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, παρότι φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Θεσσαλονικείς "τρέχουν" τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν, με πιο πρόσφατο αυτό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μια υπόθεση που μοιάζει αρκετά περίπλοκη.

Κι αυτό γιατί, και το δεύτερο ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ολλανδού άσου ήταν ξανά άκαρπο, αφού σημειώθηκαν σημαντικές αποκλίσεις. Υπάρχει, πάντως, διάθεση να γίνουν τα απαραίτητα βήματα ώστε να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές και να λήξει θετικά το όλο θέμα.

Το γεγονός πως ο Μπίσεσβαρ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τον Δικέφαλο, έχει κάνει τις φήμες να... οργιάζουν και πλέον ψυθιρίζεται πολύ έντoνα πως η περίπτωσή του δεν είναι η μόνη που παρουσιάζει προβλήματα, καθώς μοιάζει δεδομένη η απόφαση της διοίκησης να προβεί σε εξορθολογισμό του μπάτζετ. Ειδικά σε παίκτες που δεν έχουν μεταπωλητική αξία, όπως είναι όλοι αυτοί των οποίων λήγουν τα συμβόλαια (Βαρέλα, Σάχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο).

Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνουν στο ρόστερ, όσοι δεχτούν τις προσφορές που θα τους κάνει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι χαμηλότερες, όχι μόνο από τις τρέχουσες απολαβές τους, αλλά και πιο χαμηλές από τις ήδη μειωμένες τους απαιτήσεις...

Εξαίρεση οι Έλληνες

Η παράπανω "συνθήκη" δεν θα ισχύσει για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι έχουν προτάσεις για καλύτερα συμβόλαια (π.χ. ο Λημνιός την έχει δεχτεί από το καλοκαίρι).

Εδώ όμως υπάρχουν άλλα ζητήματα, όπως στις περιπτώσεις Πέλκα και Πασχαλάκη, που φέρονται να ζητούν περισσότερα από τα ήδη καλά χρήματα που τους προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...