Αρχείο

Συναγερμός! - Ύπουλο σχέδιο από τον Σόρος - Επιχείρηση «Δούρειος Ίππος» - Προσπαθεί να διχάσει τα πατριωτικά κινήματα στην Ευρώπη

Οι πολιτικές του βρίσκουν τοίχο σε ολοένα και περισσότερα κράτη της Ευρώπης και τώρα ο μαριονετίστας της νέας τάξης πραγμάτων πολυεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος κατά πως φαίνεται βρήκε άλλο κόλπο για να τα βάλει με τα πατριωτικά κινήματα που ανθίζουν με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη..

Η Γηραιά Ήπειρος κάνει στροφή στις πατριωτικές φωνές και αυτό δεν αρέσει στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Και μάλιστα τα πατριωτικά κινήματα έχουν αρχίσει να συνεργάζονται. Ο Σαλβίνι στην Ιταλία συναντιέται με τον Ούγγρο Όρμπαν και ζητάει πανευρωπαϊκό πατριωτικό μέτωπο.

Το πατριωτικό κύμα δεν ανακόπτεται. Η “αλεπού” που λέγεται Σόρος το βλέπει, οπότε επέλεξε την μέθοδο της διείσδυσης και της καταστροφής εκ των έσω!

Πριν από 3 μέρες ο Σόρος συναντήθηκε στην Βιένη με τον ακροδεξιό ηγέτη της χώρας Σεμπαστιάν Κούρτς. Ο δεξιός καγκελάριος της Αυστρίας, προσέφερε στέγη στο ίδρυμα του Σόρος που άρον άρον είχε διωχθεί από την γειτονική Ουγγαρία διαχωρίζοντας ουσιαστικά τον εαυτό του από την αυξανόμενη ομάδα πατριωτικών φωνών στην Ευρώπη που επικρίνει τον Σόρος και κόβει κάθε σχέση μαζί του.

Ο κ. Kurz συζήτησε με τον Ουγγρο-Αμερικανό χρηματοδότη για ένα νέο χώρο στη Βιέννη για το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης (CEU), το οποίο εδρεύει στη Βουδαπέστη και απειλήθηκε με το κλείσιμο του Βίκτορ Ορμπάν, πρωθυπουργού της Ουγγαρίας. "Απόψε είχα μια συνάντηση εργασίας με τον Τζόρτζ Σόρος με αντικείμενο την διευθέτηση του CEU στη Βιέννη", έγραψε ο Κουρτς στο Twitter ποστάροντας και μια φωτογραφία των δύο ανδρών.

Η χρηματοδότηση του Soros σε “φιλελεύθερες” και μεταναστευτικές πολιτικές τον μετέτρεψε σε persona non grata μεταξύ των πατριωτικών λαϊκών κινημάτων της Ευρώπης, ξεκινώντας από τον κ. Orban.

Τώρα λοιπόν ένας εκπρόσωπος αυτών των κινημάτων, ο Αυστριακός καγκελάριος, του παρέχει στήριξη. Άραγε με τι αντάλλαγμα;

Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία... Ο Κουρτς που από τις 18 Δεκεμβρίου του 2017 ηγείται της κυβέρνησης συνασπισμού με το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων είχε εκλεγεί με λάβαρα συνθήματα πως προτίθεται να «καταστρέψει τη νέα παγκόσμια τάξη» και με πολεμική κατά του Σόρος!

Ο Kurz όταν εξελέγη ενημέρωσε το Ίδρυμα “Ανοιχτής Κοινωνίας” του Σόρος πως έχει 28 ημέρες για να παύσει τις δραστηριότητές του στην Αυστρία με αιτιολογικό την "προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατίας του έθνους" ή διαφορετικά θα δικαστεί.

Ο Kurz, δήλωνε ότι "αφυπνίστηκε πραγματικά" από την ταινία "Χαλαρή Αλλαγή" της 11ης Σεπτεμβρίου και έχει δηλώσει ότι μπορεί να «δει μέσα από την ατζέντα του Soros» και ότι «δεν υπάρχει τρόπος στη Γη, να γίνει η Αυστρία ένα από τα θύματά του. "

Ο "αυταρχικός" αυστριακός καγκελάριος έχει κάνει δηλώσεις που προκαλούν απορία πως τις ξέχασε και έδωσε τα χέρια με τον Σόρος....

"Το φάντασμα του Σόρος είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον κόσμο το 2017.Ο Σόρος είναι μόνο ο πρώτος από τους πολλούς. Αφήστε αυτό να είναι ένα μήνυμα σε εκείνους που θέτουν τη δική τους ατζέντα μπροστά σε ό, τι είναι καλό για τον λαό μου.Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Σόρος. Αύριο: Οι Ρότσιλντ", έλεγε

Από πού προέρχονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας;

Ο Σόρος κέρδισε μεγαλύτερη αναγνώριση στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Οι εθνικιστές πολιτικοί στην Ανατολική Ευρώπη κατήγγειλαν τα σχέδιά του. Εν τω μεταξύ, το 1992, ο Σόρος ήταν ένας από τους επενδυτές που στοιχημάτισαν έναντι της βρετανικής λίρας προτού αποσυρθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών. Η κατάρρευση της λίρας προσέφερε κέρδος στον Soros περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθώς και τη φήμη του ανθρώπου που «έσπασε» την Τράπεζα της Αγγλίας.

Πολλοί τον έχουν κατηγορήσει ευθέως. Ο Ούγγρος Ίσταβαν Τσούρκα έχει αποκαλέσει τον Σόρος μια μαριονέτα της «Ιερουσαλήμ». Ο Σλοβάκος Jan Slota κατηγόρησε τον Σόρος ότι έστειλε "βρώμικα χρήματα". Ο πρόεδρος της Μαλαισίας υπονόησε ότι ο Σόρος συμμετείχε σε εβραϊκή εκστρατεία για να καταστρέψει την οικονομία της χώρας.

Ο Rush Limbaugh δήλωσε ότι ο Σόρος "κινούσε τα νήματα της μαριονέτας" του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016, όταν ο Σόρος συνέβαλε περισσότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια στη Χίλαρι Κλίντον και σε άλλους Δημοκρατικούς υποψήφιους, ο Άντερ Τζόουνς τον κατηγόρησε για «εβραϊκή μαφία».

Μια ανάλυση της Vocativ πέρυσι διαπίστωσε ότι από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017, συντηρητικές ειδησεογραφικές οργανώσεις - συμπεριλαμβανομένων των Breitbart και InfoWars - είχαν αναφέρει τον Soros 7.983 φορές!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ