Εσωτερική Ασφάλεια

Συναγερμός στον Βύρωνα: Βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου - Ήταν τοποθετημένη μέσα σε κατσαρόλα - Δεν εξερράγη από λάθος

Την άμεση κινητοποίηση του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) προκάλεσε ένα τηλεφώνημα αγνώστου σε ειδησεογραφικό ιστότοπο και στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο άγνωστος ενημέρωσε για ύπαρξη βόμβας σε σπίτι στο Βύρωνα στην οδό Αδραμυτίου 18 και πρόκειται για την οικία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου. Μάλιστα τόνισε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της Αστυνομίας και απέκλεισαν τον χώρο, καθώς ο άγνωστος έδωσε χρονικό περιθώριο 20 λεπτών.

Οι άνδρες του ΤΕΕΜ, έπειτα από έρευνες, εντόισε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία. Μάλιστα ο μηχανισμός ήταν μέσα σε κατσαρόλα, ο οποίος δεν εξερράγη από λάθος.

Όλη η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Στο σημείο παραμένει δύναμη της αστυνομίας και το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Το γεγονός ότι ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε βόμβα παραπέμπει στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», αλλά και στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αντιεισαγγελέας έχει αστυνομική προστασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ