Αθλητισμός

Στηρίζει Τσουκαλά ο Καραπαπάς για Αντετοκούνμπο! «Ξεφτιλισμένοι και ψεύτες…» (εικόνα)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς "επιτέθηκε" σε όσους έχουν "στοχοποιήσει" τον Τάκη Τσουκαλά, μετά τις ρατσιστικές αναφορές του στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει βρεθεί στο “στόχαστρο” μετά από όσα ανέφερε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, στην εκπομπή που ακολούθησε το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ασχολήθηκε με το θέμα μέσα από τα social media, ενώ και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε τη δική του θέση κατά του ρατσισμού, φορώντας φανέλα της εθνικής με το επώνυμο των δύο αδερφών.

Από την πλευρά του όμως, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς , έσπευσε να υπερασπιστεί τον οπαδό των “ερυθρολεύκων” με “σκληρή γλώσσα” προς όσους του ασκούν κριτική, μέσα από το instagram.

Η ανάρτηση του Καραπαπά

«Μακάρι να είχατε την ψυχή του Τάκη ξεφτιλισμένοι. Ποιος είναι ρατσιστής ρε βλάκες; Ρωτήστε πόσα παιδιά από την Αφρική έχει βοηθήσει και με πόσους πίνει καφέ κάθε μέρα… Ξεφτίλες, ψεύτες…».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές