Εσωτερική Ασφάλεια

Στην «αντεπίθεση» ο Ρουβίκωνας: Η αστυνομία έβγαλε το άχτι της πάνω μας, δεν μας κάμπτουν (βίντεο)


Με ανάρτησή του στο Facebook ο Ρουβίκωνας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τα επεισόδια και "προειδοποιεί" την Αστυνομία.

“Ο Ρουβίκωνας για άλλη μια φορά συμμετείχε στην πορεία της 17 Νοέμβρη… Σε όλη την διάρκεια της πορείας τα ΜΑΤ που είχαμε παρά πόδα στο μπλοκ μας έδειξαν ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά με απειλές, σεξιστικές αναφορές και ύβρεις… Αποδείχθηκε ότι αυτές οι προκλήσεις ήταν μέρος ενός κατασταλτικού σχεδιασμού να χτυπηθούν τα αναρχικά μπλοκ μετά το τέλος της πορείας κατά την επιστροφή του κόσμου. Στο σκοτάδι, εκεί που δεν υπάρχουν «μάρτυρες»η αστυνομία έχει την ευκαιρία να βγάλει το άχτι της”.

Αυτό αναφέρει η οργάνωση Ρουβίκωνας στην επίσημη σελίδα που έχει στο Facebook, σχετικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες τόσο έξω από την ΓΑΔΑ, αλλά και στο Πολυτεχνείο.

Ο Ρουβίκωνας αναφέρεται και στην σύλληψη ενός μέλους του, αλλά και τον ξυλοδαρμό ενός δεύτερου.

“Χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Σύριζα συνεχίζει την «ωρίμανση» σε νέο ΠΑΣΟΚ και τα πρώτα αφηγήματα για μια «προοδευτική» εκδοχή του «νόμος και τάξη» έχουν πέσει στο τραπέζι. Άλλωστε εκλογές έρχονται… Καλά θα κάνουν και αυτοί να μην περιμένουν ότι θα μας κάμψουν κάτι τέτοια ή ότι είμαστε ανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα στο facebook:

https://www.facebook.com/rouvikonas/posts/2092610631051835&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...