Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο: Aδίστακτος κυνηγός στέλνει τα σκυλιά του στον γκρεμό για να μην χάσει το ελάφι


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που αναπαράχθηκε από πλήθος πολιτικών και καλλιτεχνών στην Ισπανία για να επικρίνουν τα ζωώδη ένστικτα που έχει ένα κυνηγός.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που απαθανατίζεται στο βίντεο να αφήσει τα σκυλιά του να πέσουν από έναν γκρεμό προκειμένου να μην αφήσουν το θήραμά του να του ξεφύγει.

https://twitter.com/DOMINGUEZLM/status/1063850403018743808?ref_src=twsrc%5Etfw

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ένα σκυλί να πέφτει στο γκρεμό αλλά ο κυνηγός όχι μόνο δεν συγκινείται αλλά συνεχίζει να δίνει εντολές στα πιστά του σκυλιά να κρατήσουν αιχμάλωτο το ελάφι με αποτέλεσμα στην συνέχεια να πέσουν άλλα έξι.

Η ένωση Ισπανών κυνηγών αρκέστηκε να ανακοινώσει ότι βρέθηκαν επί τόπου κτηνίατροι που παρείχαν φροντίδα στα ζώα, χωρίς να διευκρινίζεται αν και πόσα επέζησαν.

Φιλοζωικοί σύλλογοι στην Ισπανία κατηγορούν τους κυνηγούς για έλλειψη ευαισθησίας όχι μόνο απέναντι στα ζώα που σκοτώνουν αλλά και απέναντι στα σκυλιά που τους συντροφεύουν στο κυνήγι. Παράλληλα, γίνεται έκκληση προς τους πολιτικούς για αλλαγή της νομοθεσίας, μέσω ενός κινήματος που ξεκίνησε από τα social media, με αφορμή το σκληρό βίντεο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ