Εσωτερική Ασφάλεια

Σοκάρουν οι εικόνες με την κοκαΐνη! Τι υποστηρίζει ο γιος της αστρολόγου

Την ερχόμενη Δευτέρα, 19.11.2018, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας ούτως ώστε να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα με την κοκαΐνη, που εξαρθρώθηκε μετά από συντονισμένες κινήσεις της αμερικανικής DEA, της ΕΛΑΣ και αστυνομικών Αρχών κυρίως στη Λατινική Αμερική.

Τι λένε οι κατηγορούμενοι

Οι τρεις συλληφθέντες, θεωρούνται από τις Αρχές ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, η οποία ετοιμαζόταν να μεταφέρει κοκαΐνη σε τεράστιες ποσότητες από τον Ισημερινό στην Αυστραλία.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι άνθρωποι που κατηγορούνται για το κύκλωμα με την κοκαΐνη, κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ένας από αυτούς αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι άλλοι δύο φέρονται να επικαλέστηκαν στους αστυνομικούς, δικαίωμα σιωπής.

Νόμιζε ότι θα μεταφέρει… κακάο, όχι κοκαΐνη!

Ο κατηγορούμενος που απάντησε σε ερωτήσεις των αστυνομικών, ιδιοκτήτης καφετέριας και γιος γνωστής αστρολόγου, φέρεται να ισχυρίζεται πως η εμπλοκή του στην οργάνωση ήταν ότι ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για μεταφορά κακάο.

Υποστηρίζει πως του ζητήθηκε από αυτούς που συνάντησε, ως χάρη, να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να δώσει τις φωτογραφίες στον αλβανικής καταγωγής, νυν συγκατηγορούμενο του, αλλά και να του προτείνει κάποιον σκίπερ. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι τον πίεζαν να βρει δικηγόρο και να τους φτιάξει «ελληνικά χαρτιά». Ακόμη, φαίρεται να είπε πως όταν γύρισε στην Ελλάδα άρχισε να απομακρύνεται από αυτούς, καθώς άρχισε να υποψιάζεται πως με το επίμαχο σκάφος δεν θα μεταφέρονταν κακάο αλλά… κοκαΐνη. Το ίδιο, όπως υποστηρίζει, του συνέστησε και ο συγκατηγορούμενος του, έμπορος αυτοκινήτων, με τον οποίο συνεργαζόταν.

Δείτε τα αποσπάσματα από την απολογία του γιου της γνωστής αστρολόγου

Χαμός στα μέσα ενημέρωσης του Εκουαδόρ για το κύκλωμα με την κοκαΐνη!

Εδώ να σημειωθεί πως η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ του Εκουαδόρ, τα οποία μάλιστα μετέδωσαν και εικόνες από την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σκάφος!

Δείτε τις εικόνες με την κοκαΐνη που βρήκαν οι Αρχές

https://youtu.be/_ZX8hHOTA-4

Τι υποστηρίζει ο γιος της πασίγνωστης αστρολόγου

Από την πλευρά του, ο γιος της πασίγνωστης αστρολόγους που κατηγορείται για την υπόθεση με την κοκαΐνη, υποστηρίζει, μέσω του συνηγόρου του, κ. Σπύρου Βλάση, πως δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή του.

Η πλευρά του υποστηρίζει πως όπως φαίνεται και στο παρακάτω διαβιβαστικό, ο ρόλος του ήταν βοηθητικός και δεν γνώριζε τίποτα για κοκαΐνη, αλλά φέρεται να υποστηρίζει πως μετέβη στο Εκουαδόρ για επιχειρηματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την μεταφορά κακάο, όπως προαναφέραμε και παραπάνω.

Δείτε το διαβιβαστικό

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...