Αθλητισμός

Σκάνδαλο με ντοπέ ποδοσφαιριστή στη Super League!

Γι' αυτό «τέλειωσε» ο Βραζιλιάνος από τον Λεβαδειακό.

Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στα τέλη της θερινής προετοιμασίας, η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του Λεονάρντο, χωρίς να γνωστοποιήσει το λόγο. Τελικά αυτός αποκαλύφθηκε σήμερα (5/11), κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και ήταν το θετικό δείγμα σε απαγορευμένη ουσία που είχε ανιχνευθεί στον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, στις 6 Μαΐου 2018. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Λεονάρντο δεν είχε συμμετοχή, όμως κληρώθηκε να περάσει από τον έλεγχο, με το γνωστό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό σήμερα, θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα, με αποτέλεσμα το ΕΣΚΑΝ να έχει ήδη επιβάλλει προσωρινή ποινή αποκλεισμού δύο ετών από τον Αύγουστο και τον παίκτη να έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Λεονάρντο ισχυρίστηκε ότι η ανιχνευθείσα απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε τότε, ενώ υποστήριξε πως το συγκεκριμένο φάρμακο του το είχε υποδείξει ο σύλλογος, με τους Βοιωτούς πάντως να το αρνούνται.

onsports

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ