Πολιτική

Σάλος με Φωτήλα: Η Αχτσιόγλου από το αμπέχονο πέρασε στα ψηλοτάκουνα και το ταγέρ

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα ότι η Έφη Αχτσιόγλου πέρασε από το αμπέχονο και τη γροθιά στα ψηλοτάκουνα και το ταγέρ.

Η δήλωση έγινε με αφορμή τις τελευταίες νομοθετικές πρωτοβουλίες της υπουργού Εργασίας και προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για σεξιστική επίθεση. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «άθλια προσωπική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου».

Και προσθέτει ότι οι αναφορές αυτές εκχυδαΐζουν τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση. Ο Ιάσων Φωτήλας διευκρίνισε στο στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου ήταν καλεσμένος, ότι δεν είναι ούτε προσωπική, ούτε σεξιστική η επίθεση, αλλά σημειολογική.

https://youtu.be/CZ1kfpORggI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...