Κόσμος

«Πτήση» τρόμου για τουρίστα στην Ελβετία: Ο δάσκαλος δεν τον έδεσε ποτέ στο αιωρόπτερο! (βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησε ένας τουρίστας στην Ελβετία όταν αποφάσισε να κάνει αιωροπτερισμό από μια πλαγιά ύψους 1.200 μέτρων.

Ο Κρις Γκούρσκι βρέθηκε ξαφνικά να δίνει μάχη για να μην πέσει στο κενό από αυτό το ύψος καθώς ο εκπαιδευτής του ξέχασε να τον δέσει πάνω του, όπως προβλέπεται σε αυτού του είδους τις πτήσεις.

Για συνολικά 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, όπως περιγράφει ο ίδιος, «βρέθηκα κρεμασμένος στο κενό να δίνω μάχη για τη ζωή μου».

Στο βίντεο που απαθανάτισε όλη την τρομακτική πτήση φαίνεται ο Γκούρσκι να τρέχει προς την άκρη της πλαγιάς με τα προβλήματα να ξεκινούν από τη στιγμή που τα πόδια του αποκωλλούνται από το έδαφος.

Για τα επόμενα 134 δευτερόλεπτα ο Γκούρσκι φαίνεται να προσπαθεί να κρατηθεί με το ένα χέρι από τη μεταλλική μπάρα και με το άλλο από τον εκπαιδευτή, ο οποίος την ίδια ώρα προσπαθεί να κατεβάσει το αιωρόπτερο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά προκειμένου να κάνει πιο ομαλή μια ενδεχόμενη πτώση του πελάτη του.

Όταν ο Γκούρσκι δεν άντεξε άλλο και άφησε τη λαβή του, το αιωρόπτερο είχε φτάσει σε χαμηλό υψόμετρο.

Παρόλα αυτά ο άτυχος τουρίστας κατέληξε με έναν σπασμένο καρπό από την ανώμαλη προσγείωση.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι θα επιχειρήσει ξανά να κάνει μια τέτοιου είδους πτήση καθώς «δεν ευχαριστήθηκα την πρώτη μου».

https://youtu.be/dLBJA8SlH2w

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...