ΗΠΑ

Πρώην επικεφαλής της CIA: «Οι μέρες του Τραμπ στο Λευκό Οίκο είναι μετρημένες» - Το βαθύ κράτος απειλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ!

Πόλεμος κανονικός διεξάγεται στις ΗΠΑ με την εξέταση από τις αρχές της υπόθεσης της ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές, η οποία έχει στόχο την εκδίωξη αλά Νίξον του Ν.Τραμπ, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό στο κατεστημένο στις ΗΠΑ με το έως τώρα σημαντικό έργο του.

Αυτό που τρελαίνει στην κυριολεξία το κατεστημένο των ΗΠΑ, είναι η εθνικο-πατριωτική πολιτική του νυν προέδρου που προκαλεί ζαλάδα στους σκοτεινούς αυτούς τύπους.  

O πρώην επικεφαλής της CIA John Brennan προειδοποίησε τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι οι ημέρες του στο Λευκό Οίκο είναι μετρημένες, υπονοώντας ότι θα απομακρυνθεί σύντομα με βία, λόγω της υπόθεσης παρέμβασης της Ρωσίας στην αμερικανική εκλογική διαδικασία η οποία διερευνάται από τις αρχές.

Ο πρώην επικεφαλής της CIA έγραψε στο Twitter, σχετικά με τον Τραμπ, ο οποίος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του εναντίον του αντισυνταγματικού κυνηγιού μαγισσών της υπόθεσης Mueller και της δήθεν ρωσικής ανάμειξης στην προεκλογική διαδικασία.

Ο ηγέτης των ΗΠΑ από την πλευρά του επιτέθηκε στην αποκαλούμενη από τον ίδιο «συμμορία των Δημοκρατικών Μιούλερ», η οποία έστειλε έναν ακόμη ηλεκτρονικό διακομιστή DNC στο εγκληματολογικό, τον οποίο όμως το FBI δεν είχε επιθεωρήσει ποτέ.

“Τώρα το κυνήγι μαγισσών αξίας 30.000.000 δολαρίων συνεχίζεται και δεν έχει τίποτε άλλο παρά παράνοια. Πού είναι ο διακομιστής; Αφήστε αυτούς τους τρομερούς ανθρώπους να επιστρέψουν στο Ίδρυμα Clinton και στο τμήμα «Δικαιοσύνης», έγραψε ο Τραμπ στο twitter.

Ο Brennan από την δική του πλευρά είπε ότι το όνομα Mueller θα μείνει σεβαστό στην ιστορία, ενώ το όνομα του Τραμπ θα είναι περιφρονημένο.

https://twitter.com/JohnBrennan/status/1067405032755208193

Ο Brenan έγραψε στο Twitter για τον Τραμπ: «Τα συναισθήματα κατωτερότητας, ανασφάλειας, ευπάθειας και υπαιτιότητας είναι δυνατά και ξεκάθαρα. Μου θυμίζετε πόσοι διεφθαρμένοι ηγέτες στο εξωτερικό συμπεριφέρθηκαν έτσι πριν χαθούν από το προσκήνιο.

Το όνομα του Bob Mueller θα ληφθεί υπόψη στα ιστορικά στοιχεία των ιστορικών των Η.Π.Α. Το όνομά σας (Τραμπ) όμως θα είναι περιφρονημένο».

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει όλα αυτά ως «ψεύτικες ειδήσεις», ενώ τόνισε ότι ζούμε περίοδο μακαρθισμού όσον αφορά την καταγγελία για την «οργισμένη συμμορία δημοκρατικών του Μιούλερ», η οποία ζήτησε από μάρτυρες να πουν ψέματα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρομοίασε την όλη διαδικασία με την άγρια εποχή του μακαρθισμού, θέλοντας να κατονομάσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές το 2016.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Αμερικανό ηγέτη «εντελώς σιχαμένα Fake News κάνουν ό,τι μπορούν για να μην αναφέρουν» την πραγματικότητα, καθώς όπως υποστηρίζει, τρεις μάρτυρες  υπονοούν ότι η «οργισμένη συμμορία δημοκρατικών του Μιούλερ» με υποχθόνιο τρόπο τους καλεί να καταθέσουν ψέματα για τα γεγονότα για να λάβουν βοήθεια, έγραψε στο twitter ο  Τραμπ.

Η ουσία όμως είναι αλλού και αφορά το «βαθύ» και «σκοτεινό» αμερικανικό κατεστημένο, το οποίο θέλει να διώξει τον Τραμπ πάση θυσία από την εξουσία, και για αυτό θα κάνει στην κυριολεξία τα πάντα για να το επιτύχει.

Είτε με την υπόθεση ρωσικής ανάμειξης, είτε με σκάνδαλα συνεργατών του Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιεστεί να αποχωρήσει όπως ο Νίξον με την υπόθεση Watergate από τον Λευκό Οίκο, αλλιώς θα καθυστερήσουν τα σχέδια της νέας τάξης για τον πλανήτη μας.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...