Στρατός Ξηράς

Πρόεδρος Αποστράτων Στρατού: Μεγάλη κοροϊδία η τροπολογία για τα αναδρομικά

«Άνθρακες ο θησαυρός». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής στο ΘΕΜΑ 104,6 για να χαρακτήρισει τα όσα προβλέπονται στην τροπολογία σχετικά με τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι τον Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου» πρόσθεσε ο κ. Ροζής.

«Είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας» τόνισε ο κ. Ροζής κάνοντας λόγο για «αποσπασματική αποκατάσταση που μας βρίσκει αντίθετους γιατί δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα που μας είχαν υποσχεθεί».

Προαναγγέλοντας νομικές αντιδράσεις ο κ. Ροζής κατέληξε: «να σταματήσει ο εμπαιγμός, χίλιες φορές να μας πουν οτι δεν έχουν χρήματα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...