Κοινωνία

Πολιτιστικά βράδια και εξόδους που δεν πρέπει να χάσεις - Ενημερώσου πριν είναι πολύ αργά

Είναι κρίμα να περνάς τα βράδια σου κλεισμένος στο σπίτι. Ήρθε η ώρα να βγεις και μεις έχουμε προτάσεις να σου κάνουμε.

• Το Blue Note Organ Trio συναντά τον σαξοφωνίστα Χάρη Ιωάννου για μια ξεχωριστή τζαζ μουσική παράσταση στον χώρο τέχνης Beton 7. Στις 10 μ.μ. Πύδνας 7.

• Η Ελντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση, που συνδυάζει μουσική και θέαμα. Στον χώρο «Ρυθμός Art Theater» στις 10.30 μ.μ. Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη.

• Η ομάδα χορού Almalibre.co παρουσιάζει το πρότζεκτ «Black Swans» στο Studio Κινητήρας. Στις 9 μ.μ. Ερεχθείου 22, Ακρόπολη.

• Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει δικά του τραγούδια μαζί με δημιουργών που αγαπάει στο «Μουσικό κουτί». Στις 10.30 μ.μ. Δεκελέων 32.

• Οι ορχήστρες «Χαρταετοί των Ονείρων» και «Ανυπότακτοι» παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, σατιρίζοντας την πολιτική και την κοινωνία μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο. Στο θέατρο «Πολιτών» στις 7 μ.μ. Μ. Δαμάστας και Παπαρρηγοπούλου.

• Η θεατρική ομάδα MINGA παρουσιάζει στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο την παράσταση «Οι Χαμένες Ιστορίες του Κυρίου Ναπολέοντα», βασισμένη σε τέσσερα διηγήματα του ποιητή του μεσοπολέμου Ναπολέοντος Λαπαθιώτη. Στις 9 μ.μ. Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασ. Κωνσταντίνου.

• Εκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Πέρρου με τίτλο «Κιβωτός» φιλοξενείται στην αίθουσα τέχνης «Σκουφά 4». Ως τις 10/12.

• Το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία παρουσιάζει την έκθεση Πολεμώντας για την Ειρήνη: Ελλάδα – Ιταλία – Ισπανία στη δεκαετία του ’80. Η έκθεση παρουσιάζει το αντιπολεμικό κίνημα στον ευρωπαϊκό Νότο, μέσα από μια πολύπλευρη ιστορική αναδρομή στη δεκαετία του 1980. Ως τις 30/3. Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11 (είσοδος από Σέκερη).

• Aύριο 18/11 ξεκινάει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση η γενική προπώληση για την παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου «Νew Piece I - Since She» που θα παρουσιαστεί 18-21 Δεκεμβρίου. Για πληροφορίες sgt.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...